+358 405 213 880

info@hotoil.fi

Yhteistyökumppanit

Tälle sivustolle kerätään hyödyllisiä linkkejä kuumaöljyn ja -järjestelmien käyttäjille.


AX-Suunnittelu tarjoaa kuumaöljynjärjestelmiin liittyviä suunnittelu ja asiantuntijapalveluita.


Fluid Intelligence Oy tarjoaa kuumaöljyn käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä asiantuntijapalveluita kuten öljyanalyysit, puhdistusratkaisut ja -palvelut sekä muut kuumaöljyn käytössä tarvittavat palvelut.


KiL-Yhtiöt Oy toteuttaa monipuolisia öljyn huolto- ja asiantuntijapalveluja öljyä käyttävien laitteiden ja järjestelmien käyttövarmuuden lisäämiseksi sekä kustannusten pienentämiseksi. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus kuumaöljyjärjestelmien puhdistamisesta, huuhtelusta, öljyjen kuntolausunnoista sekä öljyn kunnossapitolaitteistojen toteutuksesta.


TUKES  valvoo painelaitesäädösten noudattamista sekä hoitaa yleistä alaan liittyvää tiedottamista, koulutusta sekä osallistuu tutkimus- ja kehittämistyöhön. TUKES myös ylläpitää painelaiterekisteriä.


KaukoInternational Oy –  www.kaukointernational.com  on suomalainen teollisuudelle investointituotteita tarjoava yritys. Yhtenä kumppaninamme on saksalainen kuumaöljykattilavalmistaja HTT energy www.htt.de Lisäksi KaukoInternational auttaa suomalaisyrityksiä kansainvälistymään kattavan verkostonsa sekä tytäryhtiöidensä kautta.