+358 405 213 880

info@hotoil.fi

Ajankohtaista

Yhdistyksen Vuosikokous
pidettiin 30.10.2019 Toholammin Energian vieraana.

Yhdistyksen hallitus kutsui jäsenistön vuosikokoukseen Toholammille . Yhdistys järjestäi bussikuljetuksen vuosikokoukseen lähtöpaikkana  Tampere josta edetään Virtojen kautta kohteeseen. Koukouksen yhteydessä on tarkoitus tutustua mielenkiintoiseen kuumaöljyjärjestelmään sekä energiantuotantoon.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten: Tilinpäätöksen hyväksyminen, hallituksen vastuuvapaus, hallituksen ja puheenjohtajan valinta sekä päätetään jäsen maksusta.

Yhdistyksen käyttäjäpäivät pidettiin Tampereella 20.3.2019

Käyttäjäpäivät pidettiin Tampereella Valmet Technologies Oy:n tiloissa. Tilaisuus alkoi tutustumisella Valmetin tuotantoon. Tarjolla oli kiinnostava läpileikkaus teollisuustekstiilien valmistamisesta: Valmet on yksi johtavista paperikoneiden ”vaatettajista”.  Pääsimme tutustumaan heidän kuumaöljykattilalaitokseensa, ohjaus- ja turvallisuusratkaisuihin sekä öljyn puhdistusratkaisuun. Silmiinpistävää oli hyvä järjestys ja siisteys kaikissa pisteissä.

Erinomaisen, Valmetin tarjoaman lounaan jälkeen pääsimme auditoriossa itse asiaan. Alkuun Puheenjohtaja Juha Kyllönen lausui avaussanat ja kertoi yhdistyksen tarkoituksesta. Esityksissä paneuduttiin ensimmäisenä TUKS:n Johanna Soppelan toimesta Kuumaöljylaitoksen turvallisuuteen, käytönvalvontaan ja sovellettaviin painelaitesäädöksiin. Sen jälkeen Juha Ruusila Voitelukeskusksesta kertoi Petro Canadan kuumaöljyistä ja niiden käyttökohteista. Ville Kesälä Vahterus Oy:stä kertoi hitsattujen lämmönvaihtimien käytöstä kuumaöljyjärjestelmissä.  Lopuksi Juha Karihtala Neste Oyj Naantalin jalostamolta esitteli kuumaöljyjärjestelmien käyttäjäkokemuksia ja eritisesti järjestelmän ja ölyn puhdistusprojektia ja sen tuloksia.

OHJELMA_käyttäjäpäivät_2019_03_20

TUKES esitys

Voitelukeskus esitys

Vahterus esitys

Neste Naantali esitys

Käyttäjäpäivien osallistujia (kilkkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi)

Vahterus

Voitelukseskus

Yhdistyksen käyttäjäpäivät Tampereella 20.3.2019

Käyttäjäpäivät järjestetään Tampereella Valmet Technologies Oy:n tiloissa. Tilaisuus alkaa tutustumisella Valmetin tuotantoon klo 10.00

Käyttäjäpäivillä paneudutaan  mm. kuumaöljyjärjestelmien käyttäjäkokemuksiin sekä laitteistoihin. Päivillä kerrotaan myös  kuumaöljyjen ominaisuuksista ja vaatimuksista sekä perehdytääm käyttöturvallisuuden vaatimuksiin.

Valmet Technologies Oy:n Tampereen tehdas valmistaa teollisuuden tekstiilejä. Siellä pääsemme tutustumaan kuumaöljyn käyttöö ja laiteistoihin hyvin hoidetussa ympäristössä.

Yhdistyksen käyttäjäpäivät Jyväskylässä 22.3.2018

Käyttäjäpäivät Pidettiin Jyväskylässä Cumulus Hotelli Laajavuoressa. Paikalle oli saapunut mukava joukko alan asiantuntijoita.

Käyttäjäpäivillä paneuduttiin mm. kuumaöljyjärjestelmien revision vaatimista toimenpiteistä, kuumaöljyjen ominaisuuksiin ja vaatimuksiin, käyttöturvallisuuden vaatimuksiin ja olennaisiin kattiloihin ja polttimiin liittyviin kysymyksiin.

Esityksiä pidettiin seuraavista aiheista: Jukka Sala, Kauko International Oy, kertoi HTT kattiloista ja niiden ympärille rakennetuista ratkaisuista. Juha Kyllönen KiL-Yhtiöt Oy:stä kertoi estyneen Phil Williams:n puolesta OIL-UK Ltd:n Kuumaöljyistä ja järjestelmien puhdistusratkaisuista. Kari Lepola Univar Oy:stä esiteli Shellin kuumaöljyratkaisuja sekä kehityshankkeita. Lopuksi Simo Kataja-aho Valmet Technologies Oy:stä kertoi kokemuksiaan heidän kuumaöljyjärjestelmänsä revisiosta. Esitykset kirvoittivat kuulijat vilkkaaseen keskusteluun.

Päivien yhteydessä pidettiin yhdistyksen hallituksen kokous sekä yhdistyksen ylimääräinen kokous, joihin palataan myöhemmin. Kuuluihan päivien yhteyteen myös Hotelli Laajavuoren hyväksi todettu lounas.

Kumaöljykäyytäjäpäivien yleisöä

Simo Kataja-aho luennoi kuumäöljyjärjestelmän revisiosta

Simo Kataja-aho luennoi

 Terveisin: Juha Kyllönen, Puheenjohtaja

Yhdistyksen käyttäjäpäivät Jyväskylässä 22.3.2018

Käyttäjäpäivät järjestetään Jyväskylässä Cumulus Hotelli Laajavuoressa. Tilaisuus alkaa yhdistyksen tarjamalla lounaalla klo 11.00

Käyttäjäpäivillä paneudutaan  mm. kuumaöljyjärjestelmien reviesion vaatimista toimenpiteistä, kuumaöljyjen ominaisuuksiin ja vaatimuksiin, käyttöturvallisuuden vaatimuksiin ja olennaisiin kattiloihin ja polttimiin liittyviin kysymyksiin.

Ennen käyttäjäpäiviä pidetään yhdistyksen kokous kaikille jäsenille klo 10.30 alkaen. Kokouksessa on tarkoitus käsitellä yhdistyksen sääntömuutosta niin, että yhdistys voisi hyväksyä yrityksiä kannatusjäseniksi. Näin saisimme laajennettua ajatusten vaihtoa  myös palvelujen, tarveaineiden  ja laitteiden toimittajien suuntaan. Myös kohtaa jossa hallitusksen jäsenellä voi olla vain kasksi peräkkäistä kautta haluttaisiin muuttaa niin, että ”… jos ei ole muita ehdokkaita”. Virallinen kutsu liitteineen lähetetään tähän tilaisuuteen erikseen.

Ohessa ohjelma käyttäjäpäiville:  KUTSU_käyttäjäpäivät_2018_03_22

Cumulus Resort Laajavuori

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin Raumalla

sdr

Yhdistys kiittää Forchem Oy:tä oivallisista kokousjärjestelyistä.

Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi hallitus ja uusi puheenjohtaja. Yhdistys kiittää väistyvä puheenjohtajaa panoksestaan yhdistyksen hyväksi. Uutena puheenjohtajana aloitti toimitusjohtaja Juha Kyllönen KiL-Yhtiöt Oy:stä.

Hallituksessa jatkavat Mikko Oksanen, Simo Kataja-Aho ja Marko Laakso. Uusina valittiin Juha Kyllönen (Pj) ja Heikki Veko. Varajäseniksi valittiin Heikki Kuokka, Viktor Laitinen, Jukka Järvenpää ja Jarmo Heinonen.

Tervetuloa 7.9.2017 Raumalla pidettäville
tutustumiskäynnille ja yhdistyksemme vuosikokoukselle !

Aika 7.9.2017, klo 12.00 
Paikka Forchem Oy, Rauma

Ilmottautuminen viimeistään 1.9.2017 mennessä.

Lisätietoja  Mikko Oksanen, puh. 0503086554 tai email. mikko.oksanen@hotoil.fi KiL-YHTIÖT OY JA AX-SUUNNITTELU JÄRJESTÄVÄT KUUMAÖLJYKURSSIN 2-3 MARRASKUUTA 2017

KiL Yhtiöt Oy  ja AX Suunnittelu järjestää kuumaöljykurssin  2 – 3 marraskuuta 2017  Tampereella.

Kurssimme ovat tarkoitettuja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuumaoljyjärjestelmistä sekä kuumaöljyjen kunnon seurannasta järjestelmän ylläpidon välineenä.

Ohessa  esite: Kuumaöljykurssi

Lisää tietoa: KiL-Yhtiöt Oy